Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev

Lær at dekorere sten

Lær at dekorere sten

Lær at male de smukkeste dekorerede sten.

På dette kursus arbejder vi med sten og deres forskellige udtryksformer. Vi tager udgangspunkt i stenens form og maler de smukkeste motiver med maling eller med pensel, hvad du har lyst til. Måske har du lyst til at male bordkort, en blomst til haven eller en velkomststen til fordøren? Alt er muligt på denne dag, hvor kreativiteten rigtig får lov til at blomstre. Vi taler om, hvordan du klargør dine sten til maling, om at tegne motiver, om lakering og om forskellen på at male med tusser og med maling. Underviseren har masser af inspiration med til dig, så du kan se malede sten på alle niveauer. Uanset om du er en glad amatør eller en garvet maler, så er her noget for dig. Alle er velkomne og det bliver SÅ hyggeligt.

Du er velkommen til selv at medbringe materialer. Hvis du selv tager materialer med, bedes du medbringe:

Minimum 3 sten (gerne glatte).
Tusser, der egner sig til at male på sten, f.eks. Molotow eller Posca ( kan bl.a. købes ved hobbyforretninger og boghandlere). 

Jeg medbringer:

Sten til inspiration
Sten til at male på 
Papir + pen til skitser og evt. notater
Akrylmaling + pensler 
Spraylak
Tusser (kan købes, hvis du ikke selv har med - OBS! Begrænset antal og begrænsede farver).