Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Lav smukke papirblomster

Kom og skab dine egne smukke evighedsblomster!

På dette kursus vil du lære de grundlæggende teknikker til at kunne lave blomster i crepepapir. Vi vil sammen arbejde ud fra en skabelon til start og herefter har du mulighed for at fordybe dig i forskellige former og farver, enten ved at arbejde ud fra skabeloner eller fri fantasi.

Med det lækre italienske crepepapir, i forskellige kvaliteter, kan man forme de fineste unikke og farverige blomster. Kurset byder på grundig introduktion og vejledning, det kræver herfor ingen forudsætninger at deltage - der vil både være noget at lære for begyndere og let øvede.

Materialer er indlagt i prisen.

Der er mulighed for at købe materialer med hjem, til at arbejde videre med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 18:00-21:15 FOF Horsens Hanne Langhoff Wagener

Hanne Langhoff Wagener

Jeg startede med at lave blomster i crepepapir for over 4 år siden og jeg har siden brugt størstedelen af min fritid på det – både i form af at lave blomster på mit hjemmekontor, samt at dele min begejstring for det med andre, på bl.a. workshops.

Jeg brænder for at udbrede håndværket til flere, da jeg ved hvor stor betydning det har at kunne fordybe sig i noget kreativt.

Instagram: @Kreablomst