Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Akvarelmaleri

At male med akvarelfarver er en åbning til dine kreative evner og til fordybelse.

På kurset starter vi ved begyndelsen med papir, farver, pensler og vand. Vi vil øve de forskellige akvarelteknikker og blive fortrolige med akvarelmaleriets muligheder så som lavering, vådt i vådt, tørteknik, vådt på tørt, saltteknik, masking fluid mm. Motivisk vil vi arbejde figurativt med landskaber, himmel, vand, blomster og hvordan man skaber perspektivisk dybde i akvarellen. Men vi vil også lege med det abstrakte udtryk og lave kort, citater, invitationer og små bøger med akvareller.

Du skal selv medbringe materialer – materialeliste fremsendes senest en uge før kursusstart af underviseren. Er du nybegynder, skal du påregne ca. kr. 400,- i materialer til at starte op. 

Der er indlagt en pause på 10 min.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 31.01.2023 09:30-11:55 FOF Horsens Else Halkjær
2 Tirsdag 07.02.2023 09:30-11:55 FOF Horsens Else Halkjær
3 Tirsdag 21.02.2023 09:30-11:55 FOF Horsens Else Halkjær
Se alle Se færre

Else Halkjær

Akvarelmaleriet har altid ligget mit hjerte nært, og jeg elsker at formidle. Jeg har undervist i akvarelmaleri på FOF’s aftenskoler og været daglig leder af FOF’s Daghøjskole for pensionister og efterlønsmodtagere i Aarhus. Ligeledes undervist på FOF’s højskoleture til Provence i sommerferien, hvor vi har fordybet os i stedets landskaber. Jeg elsker spontaniteten i akvarelmaleriet.

Jeg er uddannet mediegrafiker og har en grunduddannelse i Kunsthistorie fra Aarhus Universitet.