Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
billedkunst kunst maling undervisning kreativ

Billedkunst for alle

Billedkunst for alle

Kunne du tænke dig at arbejde med billedkunst lige fra maleri og grafisk tryk, til oliekridt eller collage? Er du allerede i gang med at skabe billeder i forskellige medier, men mangler inspiration og sparring? Mangler du et fællesskab, hvor du kan fordybe dig i den kreative verden?

Der er plads til alle på dette kursus, både begyndere og øvede og der er også plads til dig! 

DET FÅR DU

På dette kursus i billedkunst for alle skal vi arbejde med billeder indenfor forskellige medier. Vi skal prøve kræfter med maleri, mindre grafiske tryk, oliekridt, collage og meget mere. 

Der er i undervisningen fokus på muligheden for at udvikle sit billedsprog og eksperimentere med nogle af de greb, som kunstnere normalt bruger i deres værker. 

Jeg kommer med et oplæg og inspiration til projektet ved hver møde gang, som tager udgangspunkt i kunsthistorien eller i nutidens kunstscene. Oplægget kan man tage afsæt i efter behov. Jeg lægger stor vægt på, at der er plads til at udvikle sit eget udtryk og egen værker. Ikke mindst, at vi får et godt sammenhold om at skabe noget, om at eksperimentere og at der er plads til at have det sjovt.
 
Materialer til de forskellige emner kan købes af underviseren ca. 200-300 kr.