Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Portrættegning - workshop

Tegneundervisningen bygger på den anerkendte amerikanske kunstner og underviser Andrew Loomis metode. Metoden er en af de mest brugte og effektive til at lære begyndere at tegne.

Derfor vil undervisningen primært henvende sig til begyndere, som vil modtage et solidt og grundlæggende kendskab til portrættegning. 

At udtrykke sig kunstnerisk igennem portrættegning kunne være et emne, jeg kan tilbyde i et andet kursus: fx lys og skygge, liniens kvalitet, og ansigtets forskellige flader. På dette grundlæggende workshop vil vi kun benytte os af helt enkle tegneredskaber: blyanter, kul og papir (karduspapir). 

Medbring tegneblok og tegnematerialer.

Undervisningen foregår primært på engelsk, men har man brug for at få forklaring på dansk er det også muligt.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.04.2024 10:00-13:00 FOF Horsens Bojan Milic

Bojan Milic

Jeg arbejder med maleri, grafik og tegning. Fra begyndelsen af 80'erne har jeg haft en stor interesse for koncept kunst, street-art, spray-maleri og graffiti som jeg har udøvet i Serbien, Kroatien og Grækenland. Siden midten af 90'erne har jeg været mere optaget af klassisk maleri hvor min hovedinteresse er portræt og det figurative maleri. Jeg har haft tre individuelle udstillinger og mere end ti censurerede gruppeudstillinger.