Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Pilates i FOF

Fysio Pilates i Give

Fysio Pilates i Give

Fysio Pilates er en træningsmetode, som styrker og smidiggør din krop på samme tid.
Øvelserne foregår med egen kropsvægt, tilsat brug af simple redskaber for eksempel elastik, lille/stor bold samt håndvægte. Man benytter disse redskaber, hvor man finder, det er nødvendigt. Samtidig gør det træningen målrettet og varieret.

Det der særligt kendetegner Pilates er, at træningsformen, er yderst hensynstagende. Det vil sige, at man har muligheder for at tage individuelle hensyn, til den enkelte persons formåen og evt. skavanker.
Diagnoser som rygproblemer, bækkensmerter, hypermobililitet, whiplash og andre kroniske smerter fra bevægeapparatet, har oplevet en smertelindring, ved denne form for træning.

Pilates er en meget koncentreret træning, med fokus på centret af kroppen. ( mave/ryg samt bækkenbundsmusklerne) 
Øvelserne foregår langsomt og kontrolleret i takt med vejtrækningen. Træningen foregår både liggende, siddende og stående.
Fysioterapeutisk Pilates karakteriseret ved specifik individuel træning på små hold.

   

Formålet med træningen:

  • Generel forbedring af muskelstyrken af hele kroppen, med fokus på de stabiliserende muskler omkring rygstammen.
  • Forbedring af muskelstyrke i og omkring bækken samt bækkenbund. 
  • Øger smidigheden og forbedre din kropsholdning.
  • Forbedring af kropsbevidstheden, der gør at man på længere sigt, selv kan være med til at forebygge yderligere skavanker.  

Er du usikker på om holdet er noget for dig? Vi tilbyder dig en GRATIS og uforpligtende prøvetime! Kontakt os på tlf: 76258988 eller send os en mail til: soj@fof.dk.