Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Livsglad senior - Træning for seniorer

For dig der gerne vil holde kroppen i gang, og træne sammen med andre.

Motion og bevægelse holder muskler og led ved lige. Styrke i musklerne, smidighed og balance er vigtige funktioner at træne og vedligeholde, især efterhånden som du bliver ældre. Bedre balance, udholdenhed og styrke vil gøre det nemmere at fortsætte med fysisk at gøre de ting, du gerne vil.

Træningen vil foregå i en uformel og behagelig atmosfære. Det skal være sjovt at træne, så vi laver forskellige øvelser og aktiviteter med fokus på både konditions-, balance- og styrketræning. Vi når hele kroppen rundt hver gang og slutter med afspænding.

Tag gerne vand med.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.09.2023 09:30-10:45 FOF Horsens Sofie Lystbæk
2 Mandag 11.09.2023 09:30-10:45 FOF Horsens Sofie Lystbæk
3 Mandag 18.09.2023 09:30-10:45 FOF Horsens Sofie Lystbæk
Se alle Se færre

Sofie Lystbæk

Jeg er uddannet fysioterapeut og elsker at undervise. Jeg går meget op i at alle får noget ud af holdtræningen uanset niveau, og har stort fokus på at det skal være sjovt at træne. Det er desuden vigtigt for mig at træningen foregår i et behageligt miljø, og at der er en god stemning på holdet. 
Jeg har erfaring med flere forskellige former for holdtræning inden for styrke-, balance - og konditionstræning samt afspænding og mindfulness. 
Derudover er jeg meget kreativt anlagt, og bruger meget tid i køkkenet på blandt andet fyldte chokolader, forskellige slags kager og brødbagning.