Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Step-Fit begynder hos FOF i horsens

Step Fit - begynder

Er du klar til at tage det første skridt mod en sundere livsstil? Så er vores begynderkursus i step fit hos FOF Horsens det helt rigtige for dig! 

Måske har du engang været på en step-time, hvor du bare stod og drejede rundt omkring dig selv og ikke kunne følge med?

På dette kursus á 5 mødegange vil Susanne guide dig gennem en række energiske og sjove trin på stepbænken til noget fedt musik.
Der startes helt fra bunden, så alle kan være med og du vil få en grundig oplæring i basis-trin og teknik.

Uanset om du er nybegynder eller har prøvet step før, så vil kurset hjælpe dig med at forbedre din kondition, styrke og udholdenhed.

Step er fantastisk træningsform til at forbrænde kalorier på, stramme op og samtidig have det sjovt i en motiverende gruppe.

Vores hold er åbent for alle voksne, uanset alder eller formåen. Det vigtigste er, at du er klar til at give den gas og udfordre dig selv. Så kom og vær med til at sætte gang i dine muskler, forbrænde fedt og få en ekstra dosis energi i hverdagen.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores begynderkursus i step fitness hos FOF Horsens. Du vil ikke kun opnå fremragende træningsresultater, men også få en sjov og social oplevelse sammen med andre step-entusiaster. Vi ses på stepbænken!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 30.10.2023 19:00-20:00 FOF Horsens Susanne Rudolph Sørensen
2 Mandag 06.11.2023 19:00-20:00 FOF Horsens Susanne Rudolph Sørensen
3 Mandag 13.11.2023 19:00-20:00 FOF Horsens Susanne Rudolph Sørensen
Se alle Se færre
Susanne Rudolph Sørensen
Underviser

Susanne Rudolph Sørensen

Jeg hedder Susanne og har selv gået til step i mere end 20 år, undervist siden 2016, i bl.a. fit og sund Horsens og butterfly fitness.

Jeg elsker at opbygge en fed koreografi, med lidt drejninger og lidt danse inspirerede bevægelser. Jeg tilrettelægger koreografien efter mit hold og hvor de er, så vi starter der, hvor gennemsnittets formåen er og sammen arbejder vi os opefter i niveau.