Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
styrketræning for alle

Styrketræning for alle

Styrketræning for alle

Styrke bør ikke være din svaghed og med øget fokus på styrketræning bliver du både slankere, stærkere, gladere og ikke mindst sundere. 

Mit navn er Malte Kiel og arbejder til dagligt som leder i et træningscenter. 

Min tilgang til fitness skiller sig ud på flere parametre.
Gennem hele livet har jeg dyrket sport på eliteplan. Særligt gymnastik, Crossfit, tårnudspring, volleyball og vandsport har særligt vagt min interesse. Gennem de seneste par fokuseret mere målrettet på styrketræning og af den grund har min krop aldring haft det bedre. 

En af de vigtigste ting for min undervisning er, at finde rutiner, der passer til den enkelte og samtidigt sikre niveauet er tilpasset. 
Gennem en leder uddannelse og div. Træneruddannelser har jeg tilegnet mig nogle redskaber, der betyder, at jeg mener at kunne hjælpe dig med at sikre, at du bevarer lysten og glæden ved styrketræning, såvel som viljen til at nå dit mål. 
Jeg går alternativt til værks med sjove, udfordrende og anderledes øvelser, og gør op med, hvad man typisk forbinder med traditionelt træning. Alt sammen, så du forhåbentligt ser lige så meget frem til vores næste træning, som jeg gør.

Du kan forvente varieret træningsprogram på dit niveau. 
Alle øvelser bliver dermed fremvist med skaleringer, så du sikres at øvelserne udføres korrekt og trygt.

Jeg glæder mig til at møde dig på holdet.

Vi tilbyder en gratis prøvetime på dette hold i uge 4 - du kan tilmelde dig her: