Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
sangundervisning for børn FOF

Familie Groove

Familie Groove

(fra alderen 4+) Børn skal ledsages af en deltagende voksen. 
Ved tilmelding dækker prisen en voksen og et barn.

Holdet Familie Groove er en unik bevægelsesoplevelse mellem generationer, hvor familien bringes tættere sammen til en sjov dansefest. Det er en helt ny og unik tilgang til træning, der er designet til at få hele familien til at bevæge sig sammen. 

Groove er en simpel og sjov dansestilart, hvor alt svær koreografi er fjernet. Det er blot simple bevægelser gjort på jeres måde, med jeres stil, så det føles godt i jeres krop. 

Træningsmæssigt er Groove fuldstændig fantastisk, da I træner alle kroppens muskelgrupper, jeres smidighed og balance samt giver jer høj puls. 
Groove er ikke ”kun” dans og fantastisk træning for kroppen, det er meget mere. Groove handler nemlig om at give slip, give slip på frygten, frygten for hvad andre tænker. Det handler om at være autentisk, tage ansvar for DIT helbred og bevæge dig på den måde der føles fantastisk i DIN krop. 

I Familie Groove vil I blive faciliteret, guidet, støttet, motiveret og opfordret til at være legende og kreative med jeres bevægelser. Alt imens vi forenes i den samme rytme og den samme bevægelse, men I vil gøre det på præcis jeres måde. I skal ikke forsøge at ligne nogle andre, og der er ingen der tænker på, hvordan I bevæger jer. I kan ikke gøre noget forkert!

Playlisten til familie Groove vil være børnevenlig, og tilpasset så ALLE kan være med, også de yngste børn, dette gør bestemt ikke træningen mindre hård eller kedelig, tvært imod. Timen afsluttes altid med 5-7 min afslapning, nærvær og stilhed.  

Glæder mig til at se jer :)