Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Kids Aerial Yoga

Aerial Yoga - Kids (min. 10 år)

En sjov, spændende og anderledes fysisk aktivitet for børn. (min. 10 år.)

Du skal hygge dig og have det sjovt alt i mens at du laver fysisk udfoldelse både smidighed og styrke i og med det store bløde klæde.

VIGTIGT - spis ikke ret meget før træningen. Alle øvelser vil blive tilpasset, så de passer netop til dig. 

Sidst i timen er det tid til afslapning, hvor du skal finde dig behageligt tilrette i klædet, og hvor jeg laver en lille guidet afspænding.
Efter timen vil du føle at du har mere energi og at du forhåbentlig haft sjov og anderledes træning 🙌 

Aerial yoga for børn er en innovativ og engagerende praksis, der tilbyder en bred vifte af fordele for børn. Ved at bruge hængekøjer ophængt i loftet kan børn opleve yogastillinger og stræk i en helt ny dimension.

Aerial yoga hjælper ikke kun med at forbedre styrke, fleksibilitet og balance, men det tilskynder også til udforskning af bevægelse i et legende og støttende miljø. Børn kan kanalisere deres indre akrobat, mens de svinger og hænger i hængekøjerne, mens de lærer nye yogastillinger og sekvenser.

En af de store fordele ved Aerial yoga for børn er dens evne til at fremme mindfulness og afslapning. De blide svajende og strækkende bevægelser hjælper børn med at fokusere på deres vejrtrækning og kropsbevidsthed, så de kan centrere sig selv og finde indre ro.

Derudover er Aerial yoga for børn en fantastisk måde for børn at forblive aktive og sunde på. Ved at deltage i en sjov og udfordrende træning kan børn opbygge tillid til deres fysiske evner og udvikle en følelse af præstation, når de mestrer nye færdigheder.

Samlet set tilbyder Aerial yoga for børn en unik og fornøjelig måde for børn at forbedre deres fysiske og mentale velvære, mens de har det sjovt i processen. Det er virkelig en fantastisk måde for børn at forblive aktive, opbygge selvtillid og udvikle kropsbevidsthed i legende og underholdende omgivelser.

Medbringe: drikkedunk

 • VIGTIGT Hvad skal du have på?
  Bedst en langærmet T-shirt, som dækker dine arme og beskytter dem mod gnidning og irritation fra det store bløde yogaklæde.
  Lange træningsbukser af et behageligt og åndbart materiale, som dækker dine ben og beskytter dem mod skrammer og ridser.
  Bare fødder eller skridsikre strømper
  Ingen: Kjoler, shorts, nederdele og tøj med lynlåse og smykker.
 • Hvorfor er det vigtigt?
  Sikkerhed: Fuld påklædning beskytter din hud mod skrammer og ridser, der kan opstå under klatring på/i det store bløde yogaklæde.
  Hygiejne: Fuld påklædning forhindrer direkte kontakt med huden.
  Behag: Giver frihed til bevægelse og komfort under Aerial Yoga.
  For din egen sikkerhed og komfort, bedes du respektere disse retningslinjer for beklædning.

Aerial workout er IKKE for dig, der: 

 • Vejer over 120 kg
 • Ikke har det godt med højder
 • Ikke har det godt med at have hovedet ned af

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Glæder mig til at møde dig på min workshop🌞

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.12.2024 12:30-13:45 FOF Horsens Mary Pedersen
Mary Pedersen

Mary Pedersen

Siden 2003 hvor jeg boede i Indien har Yoga været en del af mit liv. Jeg er fx uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Yin yoga og Aerial Yoga. Herudover er jeg også certificeret som Mindfulness instruktør. 

Jeg glæder mig til at møde og undervise dig på mit hold🌸.