Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
mobilitet og balance træning FOF i Horsens

Mobilitet & Balance - Workshop

Workshop til dig, der gerne vil vide mere om, hvorfor det er så vigtigt at arbejde med mobilitet?

Mobilitet og det at være smidig, er ikke kun for balletdansere og gymnaster, men i høj grad relevant for alle, jo ældre man bliver. 
Mit navn er Malte Kiel og arbejder til dagligt som leder i et træningscenter. 

Mobilitet tager udgangspunkt i dit bundniveau og forbedrer din generelle bevægelighed. 
Med fokus på kropsholdning og biomekanismer bruger vi forskellige øvelser, der træner din smidighed, balance, styrke mv. 

Hvis du har gamle eller nye skavanker er dette den perfekte hold at tage til, da tempoet er trukket helt ud og fokus vendes ind mod dig selv.

Hvem kan deltage?
Alle øvelser kan foretages med individuelle hensyn, så du bliver udfordret på dit niveau, uanset om du er ung eller ældre. 
Jeg glæder mig til at møde dig. 

Flere workshops på vej...... 

Du finder flere af denne slags workshops her: Workshops

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.02.2023 18:00-19:00 FOF Horsens Malte Kiel
Malte Kiel
Underviser

Malte Kiel

"I believe in liberation through movement"
Jeg hedder Malte og arbejder til dagligt som leder i et træningscenter. 

Gennem hele livet har jeg være fascineret af bevægelser og sundhed. Jeg har tilbragt tusindvis af timer, som underviser i alle alders grupper. Fra børn og unge, efterskole og højskole elever til modne/middelalderen og seniorerne på forskellige niveauer i hhv. team sport, holdtræning og personlig træning. Selv har jeg udøvet sport på konkurrence niveau i forskellige sportsgrene.

Jeg har læst på Politiskolen, taget en coach og lederuddannelse samt et utal af kurser og medaljer i gymnastik, yoga, crossfit, tårnspring og vandsport. 

Uanset om du er elite udøver eller motionist, så er det vigtigst for mig at kunne inspirere dig til at finde/genfinde glæden ved fysisk aktivitet. "Komme ud af hovedet og ind i kroppen". Mit primære fokus som underviser, er at give dig en varieret, udfordrende men tilpasset træningsprogram på dit niveau - med udgangspunkt i smertefri bevægelse.

Jeg glæder mig til at møde dig.