Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Yoga saunagus og havbad

Yoga, Saunagus og Havbad

Yoga, Saunagus og Havbad

NYHED! 

Ren velvære for alle sanser. Bliv forkælet med blid og skånsom yoga, saunagus og måske et havdyp?

Alt foregår i de bedste tænkelige omgivelser og det er stærkt vanedannende.

Kl. 19.00-20.30: Yoga hos FOF i Vejle (ved gågaden) Her vil du blive guidet igennem en blid og nænsom yoga-lektion. Du behøver ikke at medbringe udstyr. Her er alt, hvad du skal bruge.

Kl. 20.30: Vi kører til Tirsbæk Strands Sauna (man sørger selv for transport)

Kl. 21.00: Sauna-gus af ca. 15 min. varighed 

(Saunagus er aromaterapi, der foregår i en sauna. Ved saunagus stimuleres kroppens sanser ved hjælp af rene og naturlige æteriske olier. Effekten af saunagus er herlig velvære, som varer længe efter saunaen forlades)

Herefter måske et frisk havdyp? Der er ingen tvang og har du lyst til at prøve det, så vil jeg guide dig, så det bliver en god oplevelse.

Sauna og havvand er herefter til fri afbenyttelse.

Kl. 22.30: Tak for i aften og godnat og sov godt og kom godt hjem til en skøn nattesøvn. 

Max. 12 deltagere. Af hensyn til folks forskellige blufærdighedsgrænser, bedes man respektere, at man skal have badetøj på.

Praktisk om underviser: Jeg har badet hele året rundt, de sidste 4 år og bader ca. 1-2 gange om ugen. Jeg har tidligere lavet gus på Vejle Fjord kur og spa og derudover er jeg uddannet yogalærer og har undervist i mange forskellige yoga-former i mere end 10 år. 

Praktisk om Tirsbæk Saunaen: 

Vinterbadet har foruden en stor sauna, to brusebade og et toilet. Du kan klæde om i et lukket omklædningslokale, og efter dukkerten er der et åbent lokale i den fri luft, hvor du kan nyde den friske følelse efter dukkerten. 


Gode råd til saunagus
Drik meget vand før, under og efter
Spis ikke umiddelbart inden, men gerne et let måltid 1-2 timer før
Medbring et håndklæde til at sidde på og evt. et til at dække håret
Bær ikke smykker eller tøj med metaldele, som fx bøjle-bh
Forlad saunaen hvis du bliver utilpas - rejs dig langsomt
Spørg altid din læge til råds, hvis du er i tvivl om du må gå i sauna

Hvorfor vinterbadning?
Vinterbadning bærer mange fordele med sig. Når du går i det kolde vand, så får kroppen et chok, og du bliver vækket til live. Forbered dig på at få et øjeblikkeligt kick. 
Så snart du har vænnet dig til følelsen af det kolde vand, så vil den forfriskende effekt være vanedannende. Vinterbad giver en følelse af velvære, der ikke er at sammenligne med noget andet. Det skyldes ligeså meget en oplevelse af at være i naturen og at være fri, som det er kuldechokket.