Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
krop bevægelse smidighed styrke træning yoga

Yoga for alle

Yoga for dig, der gerne vil styrke og smidiggøre din krop, samtidig med at du får en mental pause og går derfra med mere ro i krop og sind. Fokus i denne time er på, at alle kan være med, og du kan derfor sagtens være helt ny til yoga.

Udgangspunktet i undervisningen er; at yoga skal være sjovt og udfordrende. Du kan altså forvente at blive varm i kroppen, og måske opleve at din krop kan mere end du selv troede. Samtidig vil du opleve at komme helt ned i gear, få kontakt med dig selv og gå derfra i en tilstand af ro, nærvær og tilfredshed.

Undervejs i undervisningen vil du opleve, at vi i nogle stillinger bliver længe, får skabt et solidt fundament, får rettet til, og undersøger, hvad der sker i kroppen, mens vi står eller ligger der. Andre stillinger vil gøres mere dynamiske, ofte med inddragelse af åndedrættet. Mens vi i helt andre stillinger kan have fokus på en meditativ tilstand, afspænding og at åbne op.

Der vil løbende blive arbejdet med åndedrætsteknikker og hver time afsluttes med en afspænding, som består af en lille meditation, hvor fokus er på, at du får lov at møde dig selv, din krop og dine tanker på en mindful måde.

Der er løbende fokus på at tilbyde variationer af hver stilling, så alle niveauer kan være med.

Stilarten for timen er hatha yoga, men der findes også inspiration i andre yoga stilarter som vinyasa, yin m.m.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 14.08.2023 15:30-17:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
2 Mandag 21.08.2023 15:30-17:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
3 Mandag 28.08.2023 15:30-17:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
Se alle Se færre
Underviser

Shasmina Gormsen

Jeg er uddannet yoga- og meditationslærer ved Yoga & Ayurveda Center (RYT® 500) og ved Yogamu. Jeg er uddannet i Hatha yoga, Yin yoga, stole yoga og Restorativ yoga. Jeg har derudover en række supplerende kurser i meditation, yoga nidra, yoga teknik og alignment, anatomi og fysiologi, yoga filosofi m.m. Jeg har været optaget af og dyrket yoga siden 2014. Mit fokus i yogaen er på at finde styrke og øge fleksibilitet, både i sind og krop.

På mine hold er der plads til sjov, leg og at udfordre sig selv. Samtidig afsluttes timen altid med at finde ro og nærvær. 

Jeg er desuden uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi fra Roskilde Universitet. Jeg er certificeret coach og arbejder til daglig med personlig udvikling, yoga og mindfulness.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: info@maerkefter.dk eller følge mig på SoMe - Facebook eller instagram: @maerkefter

Jeg glæder mig meget til at undervise dig!