Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Hatha Yoga med Trine Mahnkopf hos FOF i Horsens

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Hvorfor skal jeg vælge dette hold?

Dette hold henvender sig til dig, der ønsker fysiske stillinger og nogle vejrtrækningsteknikker, der øves langsommere og med mere statisk holdning, end hvad man måske kender fra Vinyasa-flow eller Ashtanga yoga. Her er fokus på korrekt kropsholdning og god teknik.

Du får tid til, at “komme dig” efter hver stilling og du kan fokusere mere på, at lave din stillinger og positurer ordentlig og korrekt. Hvilket er vigtigt over tid for, at kunne få det optimale ud af din Hatha Yoga praksis.

Hvad er Hatha Yoga?

Bogstaveligt talt betyder Hatha “kraft”. Mere præcist beskrevet er hatha yoga et middel til at opnå en tilstand af yoga gennem kraft. Så Hatha yoga går altså ud på at finde styrken i dig selv, i din krop og i dit sind. Hatha yoga er styrkende for dit ‘jeg’, dit selvværd og din selvfølelse. Det kan hjælpe dig med at finde ro og overskud, men også styrke og forbedre krop. Jeg har selv dyrket yoga i mere end 15 år og det har indtil videre, holdt min krop fri for skader og skavanker. Yoga virker både helbredende, genopbyggende og forbyggende.

Hvad kan du forvente?

Undervisningen vil aldrig være ens, fra gang til gang og altid med et smil på læben og et strejf af humor. Nogle gange er vi meget stille og andre gange, udfordrer vi kroppen og ser, hvad den kan og har lyst til og griner lidt af det.

Hvem kan deltage:

Nybegynder, som øvede - alle velkomne. Det er IKKE et hensyntagende hold, så har du alvorlige eller store problemer med kroppen, bør du vælge et andet hold. Undervisningen opdeles på forskellige niveauer, så hvis du blot lytter godt til din krop, så kan du ikke gøre noget forkert.

Jeg plejer at sige: " Yoga er som at køre med bus - det er ikke altid, man skal fortsætte helt til endestationen" 😉