Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Blid Yoga

Er yoga for dig, der gerne vil styrke din krop, arbejde med din balance og fleksibilitet. Samtidig med at du får spændt af, får en mental pause og lader op. Tempoet i timen er stille og roligt, og der tilbydes variationer af stillingerne, hvor der er brug for det.

Undervisningen består af en kombination af klassiske yogaøvelser og mere dynamiske, som sættes sammen med åndedrættet. Kroppen bliver arbejdet godt igennem hver gang med blide stræk, men også fokus på at styrke den og din indre / ydre balance. Der vil løbende blive inddraget åndedrætsøvelser.

Der afsluttes med afspænding af hele kroppen og / eller en lille meditation, der giver velbehag i krop og sind.

Alle kan deltage, da undervisningen tilpasses deltagernes evner og behov.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.01.2023 09:30-11:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
2 Tirsdag 17.01.2023 09:30-11:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
3 Tirsdag 24.01.2023 09:30-11:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
Se alle Se færre
Underviser

Shasmina Gormsen

Jeg er uddannet yoga- og meditationslærer ved Yoga & Ayurveda Center (RYT® 500) og ved Yogamu. Jeg er uddannet i Hatha yoga, Yin yoga, stole yoga og Restorativ yoga. Jeg har derudover en række supplerende kurser i meditation, yoga nidra, yoga teknik og alignment, anatomi og fysiologi, yoga filosofi m.m. Jeg har været optaget af og dyrket yoga siden 2014. Mit fokus i yogaen er på at finde styrke og øge fleksibilitet, både i sind og krop.

På mine hold er der plads til sjov, leg og at udfordre sig selv. Samtidig afsluttes timen altid med at finde ro og nærvær. 

Jeg er desuden uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi fra Roskilde Universitet. Jeg er certificeret coach og arbejder til daglig med personlig udvikling, yoga og mindfulness.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: info@maerkefter.dk eller følge mig på SoMe - Facebook eller instagram: @maerkefter

Jeg glæder mig meget til at undervise dig!