Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
krop bevægelse smidighed styrke træning yoga

Funktionel yoga

Yoga for dig, der gerne vil styrke din krop, arbejde med din balance og fleksibilitet, samtidig med at du får spændt af, får en mental pause og lader op. 

Undervisningen består af en kombination af klassiske yogaøvelser, mobilitets og funktionel træning. Kroppen bliver arbejdet godt igennem hver gang med styrkende øvelser, blide stræk, men også fokus på din indre / ydre balance. 

Der vil løbende blive inddraget åndedrætsøvelser og generelt være fokus på åndedrættet undervejs.

Der afsluttes med afspænding af hele kroppen og / eller en lille meditation, der giver velbehag i krop og sind.

Øvelserne er en blanding af liggende, siddende, på alle fire og stående øvelser. Der tilbydes variationer af stillingerne, så de tilpasses til din krop. Du skal dog være komfortabel med at bevæge dig op og ned fra gulvet, samt være på alle fire.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.08.2023 11:30-13:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
2 Tirsdag 22.08.2023 11:30-13:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
3 Tirsdag 29.08.2023 11:30-13:00 FOF Horsens Shasmina Gormsen
Se alle Se færre
Underviser

Shasmina Gormsen

Jeg er uddannet yoga- og meditationslærer ved Yoga & Ayurveda Center (RYT® 500) og ved Yogamu. Jeg er uddannet i Hatha yoga, Yin yoga, stole yoga og Restorativ yoga. Jeg har derudover en række supplerende kurser i meditation, yoga nidra, yoga teknik og alignment, anatomi og fysiologi, yoga filosofi m.m. Jeg har været optaget af og dyrket yoga siden 2014. Mit fokus i yogaen er på at finde styrke og øge fleksibilitet, både i sind og krop.

På mine hold er der plads til sjov, leg og at udfordre sig selv. Samtidig afsluttes timen altid med at finde ro og nærvær. 

Jeg er desuden uddannet Cand.Soc. i Socialvidenskab og Filosofi fra Roskilde Universitet. Jeg er certificeret coach og arbejder til daglig med personlig udvikling, yoga og mindfulness.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: info@maerkefter.dk eller følge mig på SoMe - Facebook eller instagram: @maerkefter

Jeg glæder mig meget til at undervise dig!