Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga afspænding styrke smidighed yinyoga yin

Yin Yoga

Yin Yoga

Trænger du til bedre søvn, komme ud af dit hoved og lande mere i din krop?

De langsomme bindevævs stræk i Yin Yoga sammen med rolig vejrtrækning stimulerer dit parasympatiske nervesystem. Det betyder at effekten af træningen kan give dig mere end blot længere muskler, kropsbevidsthed og god holdning. De mange sensoriske input og den langsomme, insisterende opmærksomhed på kroppen, kan få dig mere ud af dit hoved. Yin yoga kan medvirke til at nedsætte stress og bedre din nattesøvn. Når du bruger tid på måtten, kræver kroppen din opmærksomhed og evt. stress og uro opløses. En anden effekt kan være, at du får muligheden for at bruge dine muskler anderledes og at stivhed/smerter forandre sig og måske forsvinder. Jeg vil gerne guide dig.

Du vil komme til at arbejde med sanserne – øve dig i at mærke grænserne. Hvornår er det ok at strække og hvornår skal jeg bakke i øvelserne? 

At være godt understøttet i en yderstilling, giver dig en mulighed for at slappe af i dit væv/nervevæv og tillade et stræk og en afspænding at komme igennem.
Det giver en god afslappethed i hele systemet.

Jeg hedder Bodil, er mangeårig nysgerrig fysioterapeut, Pilates og Mindfulness instruktør, og Master i Positiv Psykologi.  Bindevæv og Yin Yoga var mit første skridt ind i Yogaens kæmpe univers. Uddannelsen i Yin fra Yoga:collective i 2017 blev starten, efterfulgt af 200 timers Hatha Yogauddannelse samt et væld af kurser – og jeg har undervist i det hele siden.
Jeg er inspireret af Joe Barnett, Poul Grilly og især Sarah Powers arbejde med meridian teori – og bruger gerne øvelser, der understøtter meridianernes arbejde. 
Jeg arbejder som TCM akupunktør og det giver i min optik så fin mening, at bruge viden om både fascia og meridianer i arbejdet med Yin Yoga – til gavn for din krop.

Vi vil arbejde med at være tilstede på måtten, der vil være lidt dynamiske øvelser inden de dybe yin stræk med god tid til at finde din plads i stillingen. Vi slutter med en god lang guidet afspænding så du kan gå hjem med ro i hoved og krop. 

Jeg vil glæde mig til at være din guide.