Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Udstræk afspænding for mænd mandetræning træning krop bevægelse

Patanjali Yoga for mænd

Patanjali Yoga for mænd

For dig, der ønsker styrke, smidighed, balance og ro i krop og sind. Der vil være fokus på de mere stressreducerende yogastillinger for at tilstræbe, at du får den fysiske og mentale afspænding. 
Vi skal arbejde med de store stræk for at skabe styrke, smidighed og opmærksomhed i kroppen. Her lægges vægt på præcision og grundighed. Der anvendes en del yogaudstyr i undervisningen, for at alle kan få udbytte af træningen.
Patanjali Yoga ved Henriette Korch
Gennem en dynamisk og aktiv yogatræning lærer du at være til stede i nu'et. Du vil opnå en større smidighed, samt opbygge mere styrke og udholdenhed.
Jeg vil sætte fokus på, at yogastillingerne bliver udført med stor bevidsthed, og at kroppen arbejder anatomisk korrekt, så du lærer at strække og styrke med vægt på symmetri og balance i kroppen. Bevidstheden i hele kroppen forbedres. Du møder udfordring og fysisk krævende stillinger, som træner styrken, stabiliteten og viljekraften. Men du møder også de blide og mere rekreerende stillinger. Holdningen bedres, hvilket medfører, at åndedrættet bliver mere flydende og frit. Fokus på "at være til stede" i træningen medfører en stor følelse af nærvær og opmærksomhed.  
Alle stillinger påvirker krop og sind forskelligt...
Basisstillingerne er vigtige, da det er her, der opbygges styrke, udholdenhed og flexibilitet.  
Yoga er for alle, uanset alder og køn.
Yoga er ikke en konkurrence, og du vil ikke blive sammenlignet eller bedømt i forhold til andre. Det er vigtigt, at du lytter til og respekterer din egen krop.  
Jeg tilrettelægger alle mine programmer, så stillingerne bliver trænet i en fornuftig og hensigtsmæssig rækkefølge. Verbalt vil jeg guide holdet igennem undervisningen, men jeg holder øje med, at du udfører øvelserne forsvarligt og vil rette dig personligt, så skader kan undgås.
Jeg planlægger min undervisning, så kroppen styrkes og sindet afslappes og mit ønske for dig er, at du går hjem ”brugt”, men med fornyet energi, fred i dit sind og et smil på læben. Jeg har niveau-delt holdene, så du kan blive udfordret der, hvor du er, og alle deltagere kan få mest muligt ud af træningen.

Kontakt gerne underviseren ang. hvilke redskaber, der vil være gode at medbringe til undervisningen.