Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Bliv bedre til at stave FOF

Bliv bedre til at stave og læse

Bliv bedre til at stave og læse

Har du altid haft svært ved at stave og måske også at læse, er kurset her lige noget for dig. Du vil blive fortrolig med den danske grammatik og samtidig lære nogle vigtige regler om, hvordan danske ord staves korrekt.

Vi arbejder med stavning på en sjov og lærerig måde, og samtidig får du, som kursist, nogle vigtige regler, som kan gøre dig mere sikker, når du skal stave nye og svære ord. Du lærer lidt om ordenes opbygning på en legende og sjov måde. Undervisningen tilpasses den enkelte deltager, og jeg tager stor hensyn til, hvilket behov, man som kursist hver især kommer med. Som lærer har jeg stor erfaring med at lære børn, unge og voksne at læse, og jeg ser frem til at møde dig på mit hold.

Alt materiale sendes digitalt, så der kommer ingen ekstra udgifter for dig.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smartphone eller IPhone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra mig. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk.

Den første undervisningsgang (gratis) vil være en instruktion i at bruge Zoom, så du bliver fortrolig med at anvende programmet.

Kurset laves i samarbejde med FOF Djursland

Jeg ser frem til at møde dig.