Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Med litteraturen i spidsen

Med litteraturen i spidsen

Er du vild med at skrive, finde på, fantasere og udforske? Kan du lide at lege med det danske sprog og skabe finurlige sætninger med charme og personlighed? Så er det her det rette kursus for dig! 

Du kan forvente at blive præsenteret for blandet litteratur, som jeg vil tage med, som en måde at starte lektionen på, så vi med det samme øver os på at læse os ind på fortællingerne, før vi arbejder med hinandens tekster. Efter dette vil vi arbejde med 1-2 af jeres selvskrevne tekster, alt efter hvor lange de er, og give feedback. 
Alle kursister vil nå at få én tekst af deres egne udarbejdet, og så husk, at man lærer lige så meget af at arbejde med andres tekster end kun ens egne. 
Det er overhovedet ikke et krav at du har været på et skriveforløb før, eller at du skriver ofte, eller at du har udgivet bøger eller noget som helst - du må gerne være fuldstændig ny i litteraturen, så længe du er frisk på at udforske og vokse sammen! 

Du kan forvente at gå derfra med kendskab til ny litteratur, en masse feedback, skriveøvelser til hjemmebrug og en udarbejdet tekst. 
OBS! Medbring en notesbog og noget at skrive med.

Har du spørgsmål til kurset så er du velkommen til at skrive til mig. Min mailadresse finder du nedenunder teksten omkring mig.