Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
fyldt chokolade kursus hjemmelavet fof sydøstjylland

Fyldte chokolader

Lær at lave fyldte chokolader:

Tag med på et chokoladeeventyr, hvor vi laver fyldte chokolader med forskelligt lækkert fyld. Vi tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk, kommer den i forme og fylder den med forskelligt slags fyld. Vi smager til sidst på de forskellige slags og du får selvfølgelig resten af de chokolader, du har lavet med hjem.

Vi gennemgår grundigt teknikkerne, og du får opskrifterne med hjem så du efterfølgende kan eksperimentere i dit eget køkken.

Medbring: forklæde, opbevaringsbøtter, termometer (kan være et helt almindeligt stegetermometer eller sukkertermometer). Har du nogle forme, så tag dem endelig med.

Materialer er inkl. i prisen.

 

Information

  • Dato 02.03.2023-02.03.2023
  • Adresse Egebjergskolen, Horsens
    Egebjergvej 165
    8700 Horsens
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Medbring: forklæde, opbevaringsbøtter, termometer (kan være et helt almindeligt stegetermometer eller sukkertermometer). Har du nogle forme, så tag dem endelig med.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.03.2023 17:00-20:00 Egebjergskolen, Horsens Sofie Lystbæk

Sofie Lystbæk

Jeg er uddannet fysioterapeut og elsker at undervise. Jeg går meget op i at alle får noget ud af holdtræningen uanset niveau, og har stort fokus på at det skal være sjovt at træne. Det er desuden vigtigt for mig at træningen foregår i et behageligt miljø, og at der er en god stemning på holdet. 
Jeg har erfaring med flere forskellige former for holdtræning inden for styrke-, balance - og konditionstræning samt afspænding og mindfulness. 
Derudover er jeg meget kreativt anlagt, og bruger meget tid i køkkenet på blandt andet fyldte chokolader, forskellige slags kager og brødbagning.