Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Italiensk madlavning

Mine italienske favoritter

Når jeg savner Italien og min familie, går jeg i køkkenet og laver mine italienske favoritter :-)

Elsker du osse det italienske køkken, så er dette kursus lige noget for dig. Sammen skal vi forsøge at bringe smagen af sydens varme og sol til Danmark ved at lave nogle traditionelle italienske madretter. Vi skal lære at anvende forskellige teknikker fra det italienske køkken og lære lidt mere om opskrifternes historie og ophav.

Dagens menu:

  • Pasta alla vesuviana: en primo, der består af spaghetti og en lækker tomatsauce med oliven, chili og kapers og løg. Hertil også revet parmesanost.
  • Parmigiana di melanzane: en secondo, der består af auberginer, tomatsauce, parmesanost og mozzarella. Lidt som en lasagne, bare uden kød og med aubergine frem for lasagneplader. 
  • Dessert: Panna cotta med hindbærsauce

 

Undervisningen foregår på dansk, med en italiensk strofe hist og her.

Til sidst nyder vi maden sammen.

Husk bøtter i tilfælde af rester og drikkevarer.

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 27.04.2024 10:00-13:00 Egebjergskolen, Horsens Fjoralba Mucaj Larsen
Underviser

Fjoralba Mucaj Larsen

Jeg er italiener, årgang 1981 og flyttede til Danmark i 2015. Jeg er dansk gift og har lært rigtig meget om den danske kultur, mad og det danske sprog. Jeg elsker at lære sprog og at undervise, så jeg håber, at du har lyst til komme og være med.

Sproglige færdigheder: 

  • Albansk: Flydende/Modersmål
  • Italiensk: Flydende
  • Dansk:  Flydende
  • Engelsk: Flydende
  • Spansk: Flydende
  • Portugisisk: Til husbehov
  • Fransk: til husbehov
  • Rumænsk: basis