Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Dyrk Mindfulness med FOF

Tag kontrol over dit vinterhumør

Tag kontrol over dit vinterhumør

Tag kontrol over dit vinterhumør med udvidet åndedrætstræning. Kurset forløber over den del af året, som i vores del af verden oftest er kold, våd og mørk. Det har mange forskellige konsekvenser for os, og på dette udvidede kursus arbejder vi med, hvordan vi kan forholde os hensigtsmæssigt til dette livsvilkår.

Vi træner og styrker vejrtrækningen mod bedre velvære, med sang og mindfulness minder vi hinanden om den indre kerne og livets mange stemninger, og vi introducerer et nyt perspektiv på de mørkere af slagsen til at tage kontrol over vinterhumøret. Her bygger vi videre på teknikker fra Åndedrætstræning med sang & mindfulness og inddrager disse på forskellig vis. Kurset vil desuden forholde sig til følelser & tankemønstre, som kan ødelægge opmærksomheden og roen fokuseret i åndedrættet.

Dette udvidede kursus introducerer derfor nogle metakognitive coachingteknikker og terapeutiske teorier til at tage magten tilbage, at finde roen i et sundt åndedræt og at finde lyspunkter i mørket. Velkommen til et fokuseret og hjertevarmt fællesskab i de mørke måneder, hvor vi mødes 7 fredage i skumringstimen.

Kurset kræver ingen forhåndskundskaber, men ønsker man at dykke ned i Åndedrættets mange kompetencer, kan man med fordel tage udgangspunkt i kurserne Åndedrætstræning med sang og mindfulness.