Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Lær at lægge make-up til bryllup

Sådan lægger du din egen make-up til dit bryllup

Bryllups make-up

"Bliv din egen skønhedsekspert på din bryllupsdag! FOF Sydøstjylland præsenterer vores eftertragtede kursus i brudemakeup, hvor du lærer at mestre kunsten at lægge din egen makeup til den mest betydningsfulde dag i dit liv.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at føle sig strålende på din bryllupsdag, og vores erfarne makeup stylist Sonja Tinggård-Jensen fra Somé hair and makeup art står klar til at guide dig gennem trinene. På vores kursus får du mulighed for at lære teknikker til at fremhæve din naturlige skønhed, du lærer om holdbarhed og hvilke produkter der egner sig bedst til din hud og ansigt.

Vi tilbyder to undervisningsgange, så du har rigelig tid til at øve dig og finpudse dine færdigheder. Vores kursus er skræddersyet til dig der kender lidt til makeup, men alligevel bliver lidt usikker, nu hvor det er den store dag. 

Tilmeld dig vores brudemakeupkursus og tag kontrol over din egen skønhed på din bryllupsdag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at føle dig strålende og selvsikker, når du siger "ja" til den eneste ene. Lad os sammen arbejde på at gøre din store dag endnu mere mindeværdig. Tilmeld dig nu!"