Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Introduktion til Sexologi

Introduktion til Sexologi

En aften i sexologiens navn til dig, der ønsker at bliver klogere på dig selv. Dig, der elsker selvudvikling, og dig, der er nysgerrig på dine vaner og mønstre: hvor kommer de fra? Hvordan kan jeg evt. ændre i dem, så jeg får mere livsglæde? 
Sexologien er ofte misforstået og meget tabubelagt. Der er mange myter og fordomme om, hvad sexologi handler om. Jeg kan med 3 ord sige, hvad jeg mener, det handler om: psykologi, udvikling og kærlighed både til dig selv og mellem mennesker. 

Er du nysgerrig på din egen seksualitet?
Vil du gerne blive klogere på dine datingmønstre eller venskabsmønstre?
Måske har du blinde vinkler, der gør, at du ikke ser, du begår de samme ”fejl”?
Så er sexologiens verden måske den rigtige vej for dig!

Jeg ønsker at skabe et trygt rum, hvor sex ikke er tabubelagt, hvor man sammen kan udforske sig selv mentalt, og sætte ord på de svære følelser, der kommer, når det handler om sex, relationer og mentalt velvære. 
Jeg mener, sex og relationer er vigtige, fordi vi beskæftiger os med det hele tiden: vi har alle relationer, der påvirker os på godt og ondt, og det kan hjælpe på ens livsglæde at blive bevidst om, hvad det er der sker, både når det går godt, og når det går knapt så godt; det kunne være, at du oplever, du gang på gang forelsker dig i ”den forkerte”, eller at du skaber venskaber, der ikke bringer dig glæde og ro, eller måske har du uforløste følelser fra din barndom. 

Sexologien åbner op for stor selvudvikling, glæde og forløsning. På mit kursus vil vi ikke indgå terapi og øvelser, men derimod snuse til emnerne sammen, så alle kan være med. 
Hvad er det så for nogle emner? Det kunne være selvværdstræning, da jeg oplever, at rigtig mange kæmper med lavt selvværd, som påvirker deres relationer og livsglæde. Det kunne være, at man er i tvivl om, om ens partner er den rette for en - hvornår skal man kæmpe for forholdet, og hvornår skal man give slip? Det kunne være masker og skyggesider, som vi alle bærer og indeholder. Måske er du interesseret i at finde dit kærlighedssprog, så du forstår hvorfor, du kan føle dig skuffet, når andre ikke deler det samme kærlighedssprog. 
Sexologien indeholder rigtigt meget, og vi kan ikke nå det hele på én aften, derfor er jeg åben for at gå i dybden med de emner, I synes lyder mest interessante. 

Se aftenen som en mulighed for at få viden om, hvad sexologi egentligt indeholder, få aflivet myter og fordomme, og føl dig velkommen til at stille spørgsmål. Der vil være mulighed for at bringe dine egne oplevelser op til fælles sparring, og aftenen afholdes med en kombination af oplæg, case beskrivelser og spændende viden fra psykologiens verden. 

Alle mennesker beskæftiger sig med relationer; venner, familie, kærester, kollegaer, chefer m.m., og de fleste mennesker beskæftiger sig også med sex. Derfor mener jeg, at sexologien er et univers for alle. Desværre er sex og følelser stadig tabubelagt i mange hjem og kredse, og dét ønsker jeg at gøre op med. Jeg brænder for, at vi åbner op og taler ærligt, fordi jeg mener, man kommer længst med klar kommunikation. Samtidigt ønsker jeg at vise respekt og forståelse for, at det er svært for mange at åbne op og stille sig sårbare - derfor udøver jeg ikke terapi på mine kursister. Vi vil i stedet tage udgangspunkt i cases udefra, men med mulighed for at dele egne erfaringer og oplevelser. 

For mig handler sexologi om meget, meget mere end sjove sexstillinger og fede orgasmer - derfor skal du ikke forvente at dén slags emner kommer op. Jeg ønsker at skabe et trygt rum, hvor jeg ikke presser dig udover dine grænser, men blot informerer dig om, hvad sexologien indeholder.  

Har du spørgsmål til kurset så er du velkommen til at skrive til mig. Min mailadresse finder du nedenunder teksten omkring mig.