Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Vandreture med FOF

Naturens fortællinger - Workshop

Naturens fortællinger - Workshop

Kan det virkelig passe, at bare 20 minutter i naturen forbedre din mentale sundhed?
Er det sandt når de siger, at teenagere kommer bedre gennem deres studier, når de sørger for at komme ud i den friske luft?

Denne temadag er til dig der er nysgerrig på, hvordan naturen hjælper til glæde og energi og som på en ganske almindelig eftermiddag, ønsker at få indsigt i, hvad du selv kan gøre, for at bruge naturens fortællinger.

Temadagen sætter fokus på, hvordan vi som mennesker kan udtrykke os selv og skabe ro i hjernen, f.eks. under studier eller pressede situationer. Den henvender sig derfor til både voksne og teenagere, måske endda i fællesskab, hvor du tager din teenager under armen og med til temadagen. 
Instruktøren har planlagt en god blanding af information om den nyeste viden, små øvelser og case-beskrivelser om, hvordan andre unge og skønne mennesker har brugt naturen til at forbedre deres trivsel. Der vil derudover være mulighed for selv at bringe emner op til sparring og komme i kontakt med naturen.

Workshoppen foregår ude, så husk praktisk påklædning. Der er adgang til toilet på Schur Conference Center.

Temadagen ”Naturens fortællinger” arrangeres i samarbejde med Hedensted Kommune, som gør det muligt at tilbyde denne dag til en billig pris (normalpris 295,- kr.) Der er begrænset antal pladser, så meld dig hellere til med det samme, fremfor at vente for længe. Det eneste det kræver, er din tilmelding og deltagelse, og det vil være en fordel at medbringe liggeunderlag og/eller tæppe, som kan tåle at komme i kontakt med jorden.

Prisen er inkl. 1 sandwich og 1 vand.

Du bedes melde afbud, hvis du bliver forhindret, så en anden heldig person, kan få tilbudt en plads.