Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
Lær at engelsk i FOF

Turistengelsk for begyndere

Turistengelsk for begyndere

Kan du meget lidt engelsk eller har du det svært ved at udtrykke dig, når du skal på rejser i udlandet? Så er dette kursus sikkert noget for dig! 

Du vil lære grundlæggende sætninger og ordforråd, som du skal bruge, når du bestiller mad på en restaurant, køber ind, spørger om vej og meget mere. Vi lægger stor vægt på det mundtlige ved at træne udtale, lave samtale- og lytteøvelser, så du bliver bedre til at tale og forstå engelsk i de mest almindelige hverdagssituationer som turist.

Underviseren taler standard britisk-engelsk og vi arbejder med Received Pronunciation (”anerkendt udtale”, der svarer til ”rigsdansk”). Men vi hører også andre varianter, så du bliver fortrolig med forskellige former i engelsk udtale. 

For at gøre indlæringen mere effektiv benyttes der forskellige læringsmidler f.eks. videoklip, lyd, rollespil, quizzer og andre aktiviteter i undervisningen. Det vigtigste er, at vi snakker så meget engelsk som muligt og at vi lærer, mens vi har det sjovt! 

Undervisning foregår online på Zoom, så alle kan være med, uanset hvor du bor.

Undervisningen foregår online via Zoom, som er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne både kan se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet, smartphone eller en I Phone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren. Undervisningsmaterialer fremsendes elektronisk. Den første undervisningsgang (gratis) vil være en instruktion i at bruge Zoom, så du bliver fortrolig med at anvende programmet.
 
Der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med kurset. Undervisningsmateriale sendes pr. email.