Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Koreansk hos FOF i Horsens

Koreansk Niveau 1 - ONLINE

Koreansk Niveau 1 - ONLINE

Vil du lære Koreansk online hjemmefra?

Den Koreanske bølge, såkaldt K-wave/Hallye/한류, breder sig overalt i verden i form af K-pop, K-drama, K-movie, K-food og K-kultur.

Mange internationale streamingtjenester udbyder derfor en bred vifte af koreansk producerede TV-serier og underholdningsprogrammer. Den koreanske drama serie Squid Game/오징어 게임 modtog en Emmy i 2022. Husker du også den koreanske film Parasite/기생충, som vandt hele 4 Oscar statuetter i 2020?


I modsætning til fx. kinesisk og japansk er koreansk meget lettere at lære at læse og skrive, da skriftsproget ikke er baseret på skrifttegn. I stedet har Korea sit eget unikke fonetiske alfabet kaldet Hangeul/
한글, som blev opfundet af Kong SeJong/세종대왕 i år 1443, bestående af 24 grundbogstaver - 14 konsonanter og 10 vokaler. Dette enkle alfabet gør sproget mere overkommeligt at lære.

 

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil lære at føre en samtale på koreansk og kunne begå dig i hverdagssituationer i Korea. Gennem undervisningen vil du også opnå kendskab til koreansk kultur.

Vi vil sætte fokus på at træne talefærdighed, men da der er tale om et begynderkursus, vil vi i starten også bruge tid på at lære at læse og skrive det koreanske fonetisk alfabet, Hangeul. 

Vi tager udgangspunkt i lærebogen Sejong Korean 1/세종한국어1 som e-book, og du modtager undervisningsmaterialer som pdf fil.