Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Wordpress website billeder kreativ IT

Lav en WordPress blog hjemmeside eller portfolio

Lav en WordPress blog hjemmeside eller portfolio

Efter WordPress-basiskurset kan du lave din egen blog og hjemmeside. Du kan nemt administrere dine opslag og sider. Du kan poste videoer og billeder på dit websted. Når du forbinder din blog eller dit websted med din Facebook-konto, bliver alle dine opslag synkroniseret med Facebook og postet på nyheder. 
Ingen design begrænsninger og abonnements omkostninger.

Med WordPress-basiskurset kan du komme i gang med en perfekt blog for at tjene penge med forskellige affiliate programmer og produkter. Du kan oprette en perfekt hjemmeside, landingsside til din egen virksomhed. Eller bare oprette et smukt, professionelt digital CV, portefølje for at øge dine karrieremuligheder.

34% af indholdet på nettet er lavet i WordPress, lige fra de mindste hobbyblogs, til de største nyhedsportaler.

WordPress er open source software, som du kan bruge til lækre websteder, blogs eller apps. Med WordPress har du en stor frihed til at lave skønne designs og stærke funktioner.