Skip to content

Juhuuu vi er på vej mod en reel genåbning. Vi udbyder lige nu sommerhold og er i fuld gang med at oprette hold til efteråret, derfor roder det lidt på hjemmesiden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret. Du kan tilmelde dig via linket til højre. Vi glæder os til at holde dig informeret.

Nyhedsbrev

Lær at snitte en ske

Lær at snitte en ske

På kurset lærer du at snitte din egen ske. Udgangspunktet er at lave en spiseske, men du kan vælge at lave en lille grydeske, serveringsske eller måleske til f.eks kaffe, hvis du hellere vil det. Vi arbejder med træ, der er fældet kort tid inden og her introduceres du til, hvordan der med enkle håndværktøj kan laves funktionelle, stærke og smukke skeer. 

Der vil være fokus på effektiv arbejdsteknik med økse, kniv og skekniv, sikkerhed, design, samt enkel udsmykning. 
Der vil også blive en kort indføring i slibning af værktøj.

Kurset er for deltagere fra 15 år og op. Max. 10 deltagere.

På kurset vil der være muligt at låne det nødvendige værktøj mod et gebyr på 75 kr. Alternativt kan tilsvarende værktøj købes på kurset, til en fordelagtig pris. 
Hvis du selv har velegnet snittegrej, er du selvfølgelig velkommen til at medbringe dette. 

Selve kurset afholdes ved Højvangskolen, Højvangsallé 20, 8700 Horsens. Om vi er ude eller inde, afhænger af vejret. Medbring derfor praktisk tøj til indendørs og udendørs brug.

Husk også mad og drikkevarer.