Skip to content

Lær mere om at snitte skeer

Lær mere om at snitte skeer

Kurset henvender sig både til begynderen og den øvede. I udgangspunktet laver vi her variationer af spiseskeer, men du kan i stedet for vælge at lave en grydeske, serveringsske eller måleske til f.eks kaffe. Har du prøvet dette tidligere, vejledes du til nye teknikker og udfordringer.

Vi arbejder med træ, der er fældet kort tid inden og her introduceres du til, hvordan der med enkle håndværktøj kan laves funktionelle, stærke og smukke skeer. Der vil være fokus på effektiv arbejdsteknik med økse, kniv og skekniv, sikkerhed, design, samt enkel udsmykning. Der bliver blandt andet kort indføring i kolrosing, karveskurd og mælkemaling. Desuden også i slibning af værktøj.

Kurset er for deltagere fra 15 år og op. Max. 10 deltagere.

På kurset vil der være muligt at låne det nødvendige værktøj mod et gebyr på 75 kr. Hvis du selv har velegnet snittegrej, er du selvfølgelig velkommen til at medbringe dette. Kurset afholdes ved Højvangskolen, Højvangsallé 20, 8700 Horsens. Om vi er ude eller inde, afhænger af vejret. Medbring derfor praktisk tøj til indendørs og udendørs brug. 

Husk også mad og drikkevarer.  

Skriv gerne i bemærkningsfeltet ved tilmelding, om du:
 Selv medbringer værktøj (skarpt og velegnet)
 Ønsker at leje værktøj på kurset (75 kr)
 Venstrehåndet
 Højrehåndet