Skip to content

Juhuuu vi er på vej mod en reel genåbning. Vi udbyder lige nu sommerhold og er i fuld gang med at oprette hold til efteråret, derfor roder det lidt på hjemmesiden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret. Du kan tilmelde dig via linket til højre. Vi glæder os til at holde dig informeret.

Nyhedsbrev

Naturprints workshop

Naturprints workshop

Lær at lave kunsttryk ved at bruge planteblade og fjer. Du behøver ikke specielle eller dyre materialer, bare akrylfarver, forskelligt papir, planteblade og fuglefjer, som du kan finde, når du går en tur. Dette er en workshop for alle, så behøver du ikke at tegne eller være kunstner - du skal bare at have lyst til at prøve og have det sjovt.

Medbring materialer:
Planteblade/fjer
Akrylfarver (minimum 2 farver)
Engangspallette - 2 stykker (alternativ 1 engangspallete og en lille plast/keramik/porcelæn tallerken til akrylfarver)
Pensler (jeg bruger flade pensler, men de behøver ikke nødvendigvis at være flade) Svamp, valse/rulle
Forskelligt papir i forskellige farver. Det kan være akvarelpapir, trykpapir eller almindeligt tykt papir, som man kan bruge med akrylfarver.
Bagepapir
Køkkenrulle og viskestykke.

Du vælger selv, om du selv medbringer alle materialerne. De kan også købes hos underviseren. Såfremt du ønsker at købe hos hende eller har spørgsmål til kurset, så kontakt hende på tlf. 21951569. Prisen for materialer vil være mellem kr. 100-150.