Skip to content
find din personlige stil med lookbook

Find din personlige stil

Find din helt egen personlige stil med en Lookbook (et papirkatalog med modeller af tøj, sko og tilbehør fra én kollektion. Dette er en færdiglavet løsning til dit image til hver dag, en enkelt begivenhed og en særlig lejlighed).

Formål:

De fleste mennesker drømmer om at være noget særligt, attraktiv og skille sig ud. Selvværd, selvtillid og tro på sine naturlige evner hjælper mennesker at opnå betydeligt større resultater i deres personlige liv, arbejde og karriere. 
Er du kreativ, fuld af ideer og modeinteresseret? Kan du lide at tegne og fantasere? Så er et kursus inden for mode og design noget for dig. Der er en meget god måde at udvikle din smag, ændre eller finde din stil, og bare få ideer: lav en lookbook 

Hvem henvender kurset sig til? 

Kan du lide at være kreativ og er du fuld af ideer og modeinteresseret? Kan du lide at tegne og fantasere? Så er dette kursus inden for mode og design lige noget for dig. Der er en meget god måde at udvikle din smag, ændre eller finde din stil, og bare få ideer med at lave en lookbook.

Hvad kan jeg bruge det til?

Du får lavet et papirkatalog med modeller af tøj, sko og tilbehør fra én kollektion. Dette er en færdiglavet løsning til dit image til hver dag, en enkelt begivenhed eller en særlig lejlighed. Sammen med vores underviser får du inspiration til lige netop DIT design og stil.

Hvornår: 

Kurset foregår hver tirsdag med opstart den 13. september - 5 mødegange kl. 18.00-19.30 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.09.2022 18:00-19:30 FOF Vejle 3. sal Tatiana Mogensen
2 Tirsdag 20.09.2022 18:00-19:30 FOF Vejle 3. sal Tatiana Mogensen
3 Tirsdag 27.09.2022 18:00-19:30 FOF Vejle 3. sal Tatiana Mogensen
Se alle Se færre
Senior Yoga med Tatiana hos FOF i Vejle

Tatiana Mogensen

Jeg er certificeret Master Yoga and Meditation Teacher from Yoga Alliance International 2001 og Senior-Yoga instruktør  2016 med en stor erfaring i undervisning af yoga både i Ukraine og i Danmark. 
 
Jeg arbejdede i 2019-2020 i FOF i Sønderborg, hvor jeg underviste i Senior-Yoga og i Træning for apoplexi og parkinsonramte (handicappet hold). 
 
I 2016-2018 har jeg undervist i yoga i LMS (Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade) i Sønderborg.
 
I 2017 har jeg vundet Sønderborg Kommunens Sundhedspris. Fra januar 2018 underviste jeg i gymnastik og yoga for medarbejdere i Hjemmeplejen Distrikt Sydals.
 
Jeg glæder mig til at møde dig på mine kurser!