Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Kreative bøger hos FOF Horsens

Kreative bøger, du selv kan lave

Kreative bøger, du selv kan lave

Kom og lær, hvordan du syr en bog af en kompostpose, gamle bogsider, papir og magasiner. I bogen får du plads til at skrive, tegne, eller/og lave kollager, som vi også har tid til at arbejde med på kurset. Du kan vælge at lave et tema for din bog. Det kan f. eks. være rejseminder, boligdekoration eller noget helt tredje. Så kan du lide at arbejde med papir og vil du lære, hvordan du laver din egen bog med kreative sider i, så kom til et hyggeligt søndagskursus med masser af kreativitet.

Underviser Heidi Rosenfeldt underviser i kreative fag og arbejder med det abstrakte udtryk i sine projekter. Du kan læse mere om underviseren på Facebook og Instagram under @ Krearose