Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Keramik hos FOF i Horsens

Modelleringskursus i ler

Modelleringskursus i ler

Velkommen på dette endags-kursus i mit dejlige værksted i Voervadsbro, MolaMola Workshop. Vi vil anvende forskellige modelleringsteknikker til opbygning af en mindre skulptur i stentøjsler. Med plade- og pinch-teknik vil vi fremstille elementer, som til slut samles til en skulptur. Der er mulighed for dekoration med begitning/lerfarve og farvende oxyd. Din skulptur tørres og brændes, hvorefter den kan afhentes på værkstedet.

Kurset henvender sig til alle interesserede. Er du uøvet, er det et godt sted at starte med leret for at undersøge, om det er noget, du gerne vil arbejde videre med i et længere kursusforløb.

Er du øvet, kan du nørde videre med dekoration og detaljer.

Tag behageligt tøj på, som gerne må blive lidt støvet. Leret er næsten hvidt og pletter ikke. Husk en lun trøje eller vest, da der (af hensyn til leret) i den kølige del af året ikke er opvarmet til stuetemperatur i værkstedet. Gode sko er en fordel, da vi står op ved arbejdsbordet. Det er dog også muligt at sidde.

Får du tid til at løfte blikket fra dit arbejde, kan du nyde udsigten over Gudenåen, som løber frisk forbi værkstedets vinduer.

Pris for materialer kr. 150,- som betales direkte til underviseren.

Se mere her: http://www.molamolaworkshop.dk/