Skip to content
Skulptur i ler hos FOF Horsens

Skulptur i ler

 Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves i ler. Du får et grundlæggende kendskab til bearbejdning af ler, og hvordan du bygger en skulptur op.

Den eneste forudsætning er, at du har sanser for formgivning og har lyst til at bygge noget op i 3 dimensioner. Der gives individuel vejledning.

Vi arbejder i lys stentøjsler, som du kan købe hos mig i begyndelsen af kurset. Ønsker du et farvet stentøjsler, må du selv stå for anskaffelsen, men kontakt mig venligst herom på 40220999.

Alle figurerne brændes 2 gange og kan stå udendørs, når de er brændt. Brænding af skulptur er inkluderet i prisen. Selve brænding finder sted ca. en måned efter kurset er slut, da det er vigtigt at skulpturerne er helt tørre, inden de kommer i ovnen. Disse kan efterfølgende afhentes hos FOF.

Materialer: Ler ca. 5 kg (til max. 100 kr.) betales direkte til underviseren ved udlevering.
Dette burde være nok til hele kurset, du får vejledning til evt. tilkøb.

Du medbringer selv sprayflaske til vand og evt. inspiration til, hvad du godt kunne tænke dig at lave.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.09.2022 15:00-17:45 Horsens Byskole Katarina Tuffveson Jensen
2 Torsdag 15.09.2022 15:00-17:45 Horsens Byskole Katarina Tuffveson Jensen
3 Torsdag 22.09.2022 15:00-17:45 Horsens Byskole Katarina Tuffveson Jensen
Se alle Se færre
Ler, maling, tegning undervisning hos FOF Horsens
Underviser

Katarina Tuffveson Jensen

Kunst og håndværk har altid fyldt meget i mit liv. For tiden arbejder jeg mest med malerier, tegning, skulpturer, smykker og syning. Jeg elsker at lære nye fremstillingsteknikker, som giver mig mulighed for at lave forskellige unikke kunstværker.  
Et godt håndværk er mit motto, som også præger min undervisning. Jeg går op i, at ALLE mine kursister får individuel sparring på sine udfordringer og at de udvikler sig i faget, uanset deres niveau. 

Vil du se lidt af det, jeg laver? Se min hjemmeside: http://www.ktj-art.com