Skip to content
lav en skulptur i ler på tre aftener

Skulpturforløb over 3 aftener

På dette kursus over tre aftener får du muligheden for at opbygge en mindre skulptur i stentøjsler. Den første aften vil vi anvende forskellige modelleringsteknikker i fremstillingen af delene til en skulptur, der samles og færdiggøres med overfladedekoration ugen efter. Den sidste aften er skulpturerne brændt første gang, og vi kan glasere. Efter glasurbrænding kan din skulptur afhentes på værkstedet.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at stifte bekendtskab med formgivning i keramik. Er du uøvet, kan du med fordel starte her og se, om keramik er noget for dig. Er du øvet, har du mulighed for at videreudvikle dine teknikker og måske nørde med dekoration og overfladestruktur.

Tag behageligt tøj på, som gerne må blive lidt støvet. Leret er næsten hvidt og pletter ikke. En lun trøje eller vest, da mit dejlige værksted i Voervadsbro i den kølige del af året ikke er opvarmet til stuetemperatur. Dette af hensyn til leret. (Om sommeren kan der blive ganske varmt, når den sene eftermiddagssol står ind fra vest.)

Tag også gode sko på, da vi står op ved arbejdsbordet. Det er dog også muligt at sidde.

Fra værkstedet kan du nyde synet af Gudenåen, der løber frisk forbi udenfor.

Du skal påregne materialeudgifter 250-300 kr, som betales direkte til underviseren.

Se mere: http://www.molamolaworkshop.dk/

 

 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 14.09.2022 18:30-21:30 MolaMola Workshop, Voervadsbro Karin Morsbøl
2 Onsdag 21.09.2022 18:30-21:30 MolaMola Workshop, Voervadsbro Karin Morsbøl
3 Onsdag 05.10.2022 18:30-21:30 MolaMola Workshop, Voervadsbro Karin Morsbøl
Karin Morsbøl underviser i keramik hos FOF Horsens

Karin Morsbøl

Jeg er uddannet keramisk formgiver fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding i firserne. I nullerne tog jeg en læreruddannelse og i dag nyder jeg at kombinere de to kompetencer, når jeg underviser på små hold i mit skønne værksted MolaMola Workshop ved Gudenåen i Voervadsbro. 

Det er skønt og livgivende at opleve, at så mange i disse år tager keramikken op. Nogle har haft med leret at gøre tidligere og ønsker at genopfriske teknikkerne, mens mange er ”nye i faget”. De gode gamle arbejdsmetoder lever fortsat i bedste velgående, samtidig med at nye tilgange og teknikker løbende ser dagens lys.

Jeg ser frem til at dele begejstringen for lerets verden med dig!

http://www.molamolaworkshop.dk/