Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Upcyclede smykker

Upcyclede smykker

På denne workshop bliver du blive inspireret og lærer forskellige grundteknikker til at upcycle gamle perlekæder til nye øreringe med sjæl og historie gemt i sig.

Har du smykker liggende derhjemme i skuffen, som du aldrig bruger? Nogle, du måske har arvet eller nogle, der bare er gået i stykker. På workshoppen kan du give dem nyt liv.

På workshoppen bruger vi tænger og forskellige typer wire. Der er IKKE tale om guldsmedearbejde med ild. Du lærer at lave øjer, snoninger og at hægte flere perler sammen, så du kan lave dine egne øreringe. Medbring gerne selv gamle perlekæder og evt. små vedhæng, hvis du har nogen.

Du får udleveret en basispakke, hvor du kan lave 2 par øreringe. Basispakken er inkl. i prisen. Derudover kan der tilkøbes materialer på dagen.