Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Kom og mal workshop

Mangler du sparring til at komme videre med dit billede eller ved du ikke, hvordan du kommer i gang med et nyt? Så kom og mal i fællesskab og få individuel vejledning.

På denne workshop er der hjælp at hente, uanset om din udfordring er at blande den rigtige farve, give dit maleri et bestemt udtryk eller noget helt andet.

Materialer: Du skal selv medbringe selv alle maleredskaber og farver, lærred og ide til det billede, som du vil male. Der er simple staffelier på skolen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 01.10.2022 10:00-15:00 Horsens Byskole, Lindvigsvej Katarina Tuffveson Jensen
Ler, maling, tegning undervisning hos FOF Horsens
Underviser

Katarina Tuffveson Jensen

Kunst og håndværk har altid fyldt meget i mit liv. For tiden arbejder jeg mest med malerier, tegning, skulpturer, smykker og syning. Jeg elsker at lære nye fremstillingsteknikker, som giver mig mulighed for at lave forskellige unikke kunstværker.  
Et godt håndværk er mit motto, som også præger min undervisning. Jeg går op i, at ALLE mine kursister får individuel sparring på sine udfordringer og at de udvikler sig i faget, uanset deres niveau. 

Vil du se lidt af det, jeg laver? Se min hjemmeside: http://www.ktj-art.com