Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Sykurser FOF

Kom og sy - Horsens

Kom og sy - Horsens

Kan du sy og har lyst til at mødes hver anden onsdag, med andre syglade og kreative piger i alle aldre?

Så tag din symaskine(-r) og dit sytilbehør under armen, og mød op til hyggelig sparring omkring vores fælles passion. Du bestemmer selv, hvad du vil sy, jeg hjælper dig på vej med dine små og store projekter. 

Kurset er til dig, som kan bruge symaskinen, men har brug for hjælp til mønstre, tilskæring, tilpasning af tøjet, eller sy vejledning. Men er også til dig, som mangler inspiration, eller lille skub til at komme i gang efter mange års sy pause. Der er råd og hjælp at hente - både til de super enkle ting, eller de mere avancerede og tager udgangspunkt i netop dit niveau.

Medbring din symaskine eller overlocker samt sytilbehør stof, nåle - både knappenåle og symaskinenåle, tråd, saks, centimetermål og tilbehør til dit projekt.