Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Kom og sy hos FOF Horsens

Kom og sy - Horsens

Kom og sy - Horsens

Kan du sy og har lyst til at mødes hver anden onsdag, med andre syglade og kreative piger i alle aldre?

Så tag din symaskine(-r) og dit sytilbehør under armen, og mød op til hyggelig sparring omkring vores fælles passion. Du bestemmer selv, hvad du vil sy, jeg hjælper dig på vej med dine små og store projekter. 

Kurset er til dig, som kan bruge symaskinen, men har brug for hjælp til mønstre, tilskæring, tilpasning af tøjet, eller sy vejledning. Men er også til dig, som mangler inspiration, eller lille skub til at komme i gang efter mange års sy pause. Der er råd og hjælp at hente - både til de super enkle ting, eller de mere avancerede og tager udgangspunkt i netop dit niveau.

Medbring din symaskine eller overlocker samt sytilbehør stof, nåle - både knappenåle og symaskinenåle, tråd, saks, centimetermål og tilbehør til dit projekt.