Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Skjorter Vintage workshop

Skjorter Vintage workshop

Workshop med fokus på genanvendelse af gamle herreskjorter. De fleste herreskjorter er lavet af rigtig gode bomuldskvaliteter og har de fineste striber og tern. På denne workshop introduceres du til genbrugsdesign, og vi fokuserer på, hvordan du kan klippe herreskjorterne op og lave smukke toppe, bluser og kjoler af skjorterne. 

Vi starter med et oplæg omring bæredygtighed i branchen, og kigger på de mange muligheder for genbrug og re-design, der er oppe i tiden. Du får i løbet af dagen masser af kreative tips og inspiration til,hvordan du kan sy nyt tøj af gamle skjorter og du kommer hjem med et stykke nyt smukt tøj til garderoben.

Workshoppen kræver nogen syerfaring og modet til at kaste sig ud i et lidt mere krævende syprojekt. 

Du skal medbringe: Din egen symaskine samt synåle, knappenåle, tråd, opsprætter, målebånd, skrædderkridt, lineal, sysaks, stofsaks og hvad du ellers plejer at bruge. Herreskjorter, gerne 3-5 stk som du synes passer sammen i farver og materialer. Evt. bånd, blonder, elastik eller andet tilbehør til dit projekt.

Inkl. 45 min. pause.