Skip to content

Juhuuu vi er på vej mod en reel genåbning. Vi udbyder lige nu sommerhold og er i fuld gang med at oprette hold til efteråret, derfor roder det lidt på hjemmesiden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret. Du kan tilmelde dig via linket til højre. Vi glæder os til at holde dig informeret.

Nyhedsbrev

Skjorter Vintage workshop

Skjorter Vintage workshop

Workshop med fokus på genanvendelse af gamle herreskjorter. De fleste herreskjorter er lavet af rigtig gode bomuldskvaliteter og har de fineste striber og tern. På denne workshop introduceres du til genbrugsdesign, og vi fokuserer på, hvordan du kan klippe herreskjorterne op og lave smukke toppe, bluser og kjoler af skjorterne. 

Vi starter med et oplæg omring bæredygtighed i branchen, og kigger på de mange muligheder for genbrug og re-design, der er oppe i tiden. Du får i løbet af dagen masser af kreative tips og inspiration til,hvordan du kan sy nyt tøj af gamle skjorter og du kommer hjem med et stykke nyt smukt tøj til garderoben.

Workshoppen kræver nogen syerfaring og modet til at kaste sig ud i et lidt mere krævende syprojekt. 

Du bedes medbringe:

Herreskjorter, gerne 3-5 stk,som du synes passer sammen i farver og materialer.
Evt. bånd, blonder, elastik eller andet tilbehør til dit projekt.
Synåle, knappenåle, tråd, opsprætter, målebånd, skrædderkridt, lineal, sysaks, stofsaks og hvad du ellers plejer at bruge.