Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Sy tøj til baby af dit eget aflagte str 56-86

Sy tøj til baby af dit eget aflagte str 56-86

En aflagt kjole, t-shirt eller skjorte kan få nyt liv som babytøj - det er nemt og bæredygtigt og super hyggeligt! På denne workshop kan du sy t-shirts, bukser eller hagesmække til babyer i str. 56-86.

Medbring t-shirts, en skjorte eller kjole og forvandl dem til nyt tøj til din baby eller lav gaver!

Du kan både sy i strækstof og i fast stof - jeg har mønstre til flere forskellige modeller. Det er nemt at sy og du skal blot have erfaring med at sy på symaskine for at kunne være med. 

Det skal du medbringe: 
Symaskine og sy-kasse med sy- og knappenåle, tråd, opsprætter, saks og en blyant.

Derudover skal du medbringe gammelt tøj, som skal have nyt liv. Det nemmeste er strækstof som t-shirts, sweatshirts og kjoler af samme slags stof, men fast stof kan også lade sig gøre. Vil du sy i strækstof er det meget vigtigt at den nål du skal sy med på din symaskine er en jersey-nål.