Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Lær at tegne

Lær at tegne

Er du en af dem, som siger til sin omgangskreds ”Jeg kan ikke tegne” eller ”det ligner aldrig noget”, men inderst inde godt kunne tænke dig at lære det?

Så er dette kursus noget for dig. Vi starter med at kopiere simple objekter for at få styr på linjer. Jeg forklarer, hvordan du ser på stregerne i objekterne og gengiver dem på papiret. På den måde træner vi iagttagelse, der bringer dig videre til frihåndstegning. Vi kigger på lys og skygger og giver vores tegninger et tredimensionalt udtryk. 

Kurset er for begyndere og let øvede.

Materialer: Medbring tegnepapir i A3 eller A4-format, samt 2 blyanter (f.eks. 5b og HB), et godt viskelæder, blyantspidser og lineal.