Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Aqua Fitness

Elsker du vand og trænger du til at blive varmet op og arbejdet godt igennem med en sjov form for træning? Så er mit hold lige noget for dig.

Det varme vand bliver din nye samarbejdspartner, som giver både lethed, støtte og modstand afhængig af hvilke øvelser vi laver. Fra top til tå arbejder vi kroppen igennem til god rytmisk musik, så vi styrker både led og muskler, samtidig med at vi vil træne smidighed.

Det skal være hyggeligt og sjovt, så tag det gode humør med dig, når vi starter festen og hopper i vandet. Vi ses

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 09.09.2022 08:00-09:00 Mølholmbadet Vejle Anja Gjettermann
2 Fredag 16.09.2022 08:00-09:00 Mølholmbadet Vejle Anja Gjettermann
3 Fredag 23.09.2022 08:00-09:00 Mølholmbadet Vejle Anja Gjettermann
Se alle Se færre

Anja Gjettermann

Mit navn er Anja Gjettermann. Jeg er 25 år gammel og bor i Vejle sammen med min mand. Jeg har mere end 5 års erfaring som underviser i vandgymnastik, svømmetræner for handicappede og som livredder, og jeg har en meget alsidig arbejdserfaring.  

Jeg er altid positiv, elsker vand og har gennemgået flere kurser i hvordan man kan arbejde og træne i vand på den mest optimale måde. Rytmisk musik og kreativitet har stor indflydelse på min undervisning og mit ønske er altid at kursisterne går glade derfra.