Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Nakke og ryghold i Give

Nakke og ryghold i Give

Træning på ryg/nakkehold er for dig. der vil gøre en aktiv indsats for at styrke din ryg/nakke og bedre eller forebygge gener som genoptræning efter en skade el evt. operation. 

Træningen indeholder en grundig opvarmning, træning i træningsmaskiner samt styrke, - stabilitets – og udspændingsøvelser. Hele kroppen bliver arbejdet godt igennem, men specielt fokuseres på styrkelse af kropsstammens muskler. 

Ryg/nakkeholdet er også for dig, der har en eller anden lidelse, der kræver ekstra hensyn og vejledning ved træning. Øvelserne kan tilpasses og laves i et roligt tempo og bevægeudslag tilpasses individuelt. 

Du får en generelt stærkere ryg og kropsstamme, bedre stabilitet og funktion, så du kommer ud på den anden side med en stærkere og mere velfungerende ryg/nakke.