Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Nakke og ryghold i Give

Nakke og ryghold i Give

Træning på ryg/nakkehold er for dig. der vil gøre en aktiv indsats for at styrke din ryg/nakke og bedre eller forebygge gener som genoptræning efter en skade el evt. operation. 

Træningen indeholder en grundig opvarmning, træning i træningsmaskiner samt styrke, - stabilitets – og udspændingsøvelser. Hele kroppen bliver arbejdet godt igennem, men specielt fokuseres på styrkelse af kropsstammens muskler. 

Ryg/nakkeholdet er også for dig, der har en eller anden lidelse, der kræver ekstra hensyn og vejledning ved træning. Øvelserne kan tilpasses og laves i et roligt tempo og bevægeudslag tilpasses individuelt. 

Du får en generelt stærkere ryg og kropsstamme, bedre stabilitet og funktion, så du kommer ud på den anden side med en stærkere og mere velfungerende ryg/nakke.