Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Body SDS Body-SDS træning krop sunhed

Body SDS grundtræning

Body SDS grundtræning

Vi arbejder med at løsne kroppens led, så du vil opleve din krop føles lettere, og fokuserer især på smidighed, centrering og styrke af kroppens led samt åndedræt og kropsholdning. Vi træner i bare tæer.

Træningen deles op i 3 dele:

1. De 7 faser, der arbejder dybt ind i alle kroppens ledgrupper.
2. De legende øvelser, der forbedrer kroppens grundlæggende koordinationsevne 
3. US-øvelser, udvidende-sammentrækkende øvelser, der forbedrer kroppens smidighed, der hvor den evt. er begrænset, og skaber derved nærvær.

Træningen er for alle, stor/lille-slank/kraftig-med/uden skavanker, da den tager udgangspunkt i dig og din krop. Body SDS grundtræning kan med stor fordel dyrkes uafhængigt og i samspil med Body SDS behandlinger. Læs evt. mere på min hjemmeside www.krops-harmoni.dk under “træning”