Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

krop bevægelse smidighed styrke træning mænd mandeyoga yoga

Træning kun for mænd

Træning kun for mænd

  • Udstræk afspænding for mænd mandetræning træning krop bevægelse
    Yoga for mænd For dig, der ønsker styrke, smidighed, balance og ro i krop og sind. Der vil være fokus på de mere stressreducerende yogastillinger for at tilstræbe, at du får den fysiske og mentale afspænding.
    Yoga for mænd
  • krop bevægelse smidighed styrke træning mænd mandeyoga yoga
    Udstræk og afspænding KUN for mænd Få bedre balance, mere styrke og bliv mere smidighed. Her har du muligheden for at være med på et hold KUN for mænd. Der vil være plads til smil og grin, med respekt for hinanden. Alle kan være med. Gør noget godt for dig selv - kom og vær med med.
    Udstræk og afspænding KUN for mænd
×
Udstræk afspænding for mænd mandetræning træning krop bevægelse

Yoga for mænd

For dig, der ønsker styrke, smidighed, balance og ro i krop og sind. Der vil være fokus på de mere stressreducerende yogastillinger for at tilstræbe, at du får den fysiske og mentale afspænding.