Skip to content
Gå til Pilates hos FOF

Pilates - Få velvære og ny energi

Pilates - Få velvære og ny energi

I denne Pilates undervisning vil du opleve at få arbejdet med hele kroppen på en rolig og fokuseret måde. Hvis du oplever spændinger og stivhed i kroppen i din hverdag, så vil du igennem Pilates træningen opleve, at du bliver mere afspændt, og at du opnår at blive mere smidig i både led og muskler. Pilates øvelserne vil styrke din krop, og du kan opnå en bedre balance. Åndedrættet integreres i træningen, så det understøtter bevægelserne og balancen i kroppen.

Deltagerne udtaler: ”Onsdag er Pilates – dag. Det er én af ugens rigtig gode oplevelser. Jeg begyndte i januar og har fået mindst 100 nye muskler, herligt! Vi ved det jo godt: forebyggelse er den bedste medicin!”
”Pilates er en blid måde at få kendskab til sin egen krop på. Bevidstheden om ømme steder og blokeringer i kroppen skærpes, stille og roligt arbejdes hele kroppen igennem, spændinger løsnes og balance genoprettes. Det hele afsluttes med en dejlig afspænding. Jeg går altid glad og lettet derfra.”

Du kan starte på holdet fortløbende, da øvelserne kan tilpasses til den enkelte og dennes problemer og behov. Træningen hænger sammen i et forløb, hvor du hele tiden får nye udfordringer. Med Pilatestræning kan du opnå at få bedre forudsætninger for at udføre andre former for fysisk aktivitet, som f.eks. gang, løb eller boldspil.

Der arbejdes bl.a. med små bolde, foamroller og elastikker.

Medbring lille pude og evt. drikkedunk.