Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Gå til Pilates hos FOF

Pilates - Med et twist!

Pilates - Med et twist!

Pilatesundervisningen på dette hold er meget inspireret af fysioterapeut Lotte Paaarup - Den Intelligente Krop. Vi har fokus på det naturlige åndedræt som motoren for bevægelse og muskelspænding, men også fokus, hvor åndedrættet stimulerer til afspænding.

Målet med træningen er at give deltagerne en bevidst kropslig oplevelse af styrke, smidighed, stabilitet og koordination. Endvidere virker træningen som bevægelsesmeditation, hvor tanker og indtryk, som ikke er relevante for den kropslige udfoldelse, lukkes ude. Med småredskaber som bolde, elastikker og håndvægte stimulerer vi kroppens sanser, så øvelserne "boostes".